"Ha akarjátok, nem álom" (Herzl Tivadar)

Cionizmus

"Megszállt palesztin területekről" szedne adót a NAV

A Külügyminisztérium hivatalosan elutasítja az Izrael-ellenes megbélyezést

2017. március 22. - eisen64

palesztin.png

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a NAV az eSZJA portálon a személyes adatok kitöltésénél egy meglepő választási lehetőséget kínál fel: Az adózó levelezési címeként az országok között "Megszállt palesztin területek" megjelölését is felajánlja a rendszer. Szijjártó Péter külügyminiszter korábban a Jerusalem Post izraeli lapnak adott interjúban kijelentette: Magyarország nem használja ezt az Izrael-ellenes megbélyegző elnevezést.

"Az izraeli termékek megbélyegzése nem járul hozzá az izraeli-palesztin konfliktus megoldásához és

csak további problémákat és kárt okoz

- mondta Szijjártó Péter az izraeli lapnak annak kapcsán, hogy Magyarország alkalmaz megkülönböztető címkét a Nyugati partról és a Golán-fennsíkról származó termékekre.

A NAV azonban pontosan ezt a megbélyegző elnevezést használja a magyar állampolgárok számára kifejlesztett új adóbevallási rendszerében.  

image-1.jpg

Kapcsolódó cikkünk: “Made in Israeli Settlements”: Szégyenbélyeg Brüsszelből

A bejegyzés trackback címe:

https://cionizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr5912361515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása