"Ha akarjátok, nem álom" (Herzl Tivadar)

Cionizmus

Az ENSZ Jeruzsálemről: "Hazugság a zsidó múlt"

Európa megtagadja önmagát, ha elfogadja az UNESCO-határozatot

2016. július 17. - eisen64

o-jerusalem-temple-mount-facebook.jpgMélyen sérti a zsidó és a keresztény hívőket az UNESCO határozat-terve Jeruzsálemről, amely kizárólagosan muszlim vallási helynek nyilvánítja a Templom-hegyet, és környezetét, beleértve a Siratófalat (Nyugati-falat) is. Az ENSZ oktatási, tudományos és kulturális szervezetének határozata meghamisítja a történelmet - írja a Dore Gold, az izraeli külügyminisztérium főigazgatója az UNESCO Világörökség Bizottságának tagjaihoz intézett nyílt levelében.   

Az európai országok saját identitásukat tagadják meg, ha elfogadják a határozatot, hangsúlyozta az izraeli külügyi szóvivő is. Emmanuel Nachson szerint,

aki tagadja a zsidó Jeruzsálemet és a Templom-hegyet, tagadja Jézust is, mert a kettő elválaszthatatlan egymástól.

Az UNESCO végrehajtó bizottsága áprilisban már elfogadott egy hasonló határozatot, amelyet európai államok, köztük Franciaország, Spanyolország és Svédország is megszavaztak. (A teljes határozat itt olvasható.) Az UNESCO Világörökség Bizottsága július 10-20. között tartja éves közgyűlését Isztambulban.

A határozattervezetet Jordánia és az UNESCO által állami szinten elismert Palesztina nyújtotta be. A szöveg “megszálló hatalomnak” nevezi Izraelt, amely “törvénytelenül akadályozza a muszlimok számára a szabad vallásgyakorlást” és “szándékosan meghamisítja az iszlám és bizánci történelmi emlékeket, hogy az úgynevezett zsidó múltat igazolja”.

A határozat kizárólag az arab elnevezéseket használja a jeruzsálemi Óvárossal kapcsolatban,

beleértve a Siratófalat is, amelyet a Korán alapján “Al-Burak térnek” nevez.

A történelemhamisítással szemben Dore Gold, az Izraeli Külügyminisztérium főigazgatója nyílt levélben tiltakozott. Gold elismert történész, akinek az izraeli főváros történetét feldolgozó Harc Jeruzsálemért című könyve magyarul is megjelent.

doregold.jpg

“Az UNESCO ismét egy olyan teljes mértékben egyoldalú határozat elfogadására készül Jeruzsálem Óvárosával kapcsolatban, amely

teljes mértékben figyelmen kívül hagyja a zsidó nép és ősi fővárosa közötti kapcsolatot.

A határozat emellett nem ismeri el a kereszténység kapcsolatát sem Jeruzsálemhez. A szöveg a Templom-hegy körzetét kizárólag, mint 'muszilm szent imahelyet' említi.

Valójában azonban a Jeruzsálemhez fűződő zsidó kapcsolat az ősi időktől kezdve a modern korig folyamatosan fennmaradt. A zsidó nép a 19. század közepe óta újra többségben él Jeruzsálemben. Az 1948-ban a várost elfoglaló hódító hadseregek elpusztították és megszentségtelenítették az ősi zsinagógákat, és az Óvárosban etnikai tisztogatást tartottak a zsidó jelenléttel kapcsolatos minden nyom eltüntetésére.

Ma Izrael az, amely a jelentős vallások - a judaizmus, a kereszténység és az iszlám - mindegyike számára

fenntartja a vallásszabadságot a Közel-Keleten végigsöprő intolerancia árhullámával szemben.

Az izraeli városvezetés biztosította azt, hogy a különböző keresztény felekezetek megegyezzenek a Szent Sír Bazilika felújításáról, amelynek a munkálatai jelenleg is zajlanak.

Miközben a térség történelmi örökséghez tartozó emlékeit és helyszíneit az olyan dzsihadista erők, mint az Iszlám Állam folyamatosan pusztítják Szíriában és Irakban, finoman fogalmazva is téves és képmutató az UNESCO részéről az izraeli régészeti gyakorlattal kapcsolatos teljes mértékben hamis állítások elfogadása. A határozat tele van torzításokkal és semmi közel a helyszínen tapasztalható valósághoz.

Kérjük önöket, hogy mondjanak nemet erre a történelem hamisítási kísérletre,

amely súlyosan sérti a zsidó és a keresztény hívőket,

valamint aláássák a jövőre nézve az UNESCO szavahihetőségét” - írta nyílt levelében az izraeli fődiplomata.

A bejegyzés trackback címe:

https://cionizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr918895858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kilenctizenegy 2016.07.18. 00:18:43

Most érnek be a férges gyümölcsei annak, hogy "Palesztinát" felvették az ENSZ bizonyos szakosított szervezeteibe, pl. az UNESCO-ba.

heptakontanonaéder 2016.07.18. 01:14:24

@kilenctizenegy:
Minden normális államnak azonnal meg kell szakítania minden kapcsolatot ezekkel szaudi pénzfelvevő helyekkel és megalapítani egy VALÓDI, az oktatással és kultúrával pártatlanul foglalkozó szervezetet. Az UNESCO-t pedig kitiltani minden normális államból.

Hongrois Lovag Anatole 2016.07.21. 14:38:53

Látom zsidók szólaltak meg ebben a komentben. Igaza van az UNESCO-nak. Már jó lenne a zsidóknak beverni a pofájukat, mert nagyon sok történelmi tényt hamisítottak. A zsidóknak nincs is múltjuk, lopták a múltat mások népétől és ezt egy zsidó történész állította. Eredeti fordítás: Izraeli régészek: a bibliai időszak Izrael történetében nem volt ..!
Február 5., 2016 at 19:26
Egy kis háttér. 1999-ben, egy bomba robbant egy nagy info zsidó hazugság. Zsidó régészek több mint 70 éve folytatott ásatásokat a földeket a jelenlegi Izrael és a szomszédos földek Palesztina, valami konkrét tényeket bizonyítani a világnak, köztük a zsidók, a hitelességét a bibliai történet a zsidó nép, mint nemzet Isten által kiválasztott.
És horror rémségek!
Zsidó régész professzor Z. Duke merészkedett, hogy ellenkezik a cionista hazugság és szenzációs eredmények közzé közel egy évszázados régészeti feltárások.
Most, a tudomány azt mondja, hogy a történelem, a zsidók és Izrael nem volt bibliai időkben, nem ez volt az egyiptomi menekülés, vagy vándorlás a Sinai, sem az ostrom Jericho Joshua, nem nagy birodalom Dávid és Salamon.
Ezekben a történetekben a két világvallás épülnek, de a régészet nem tudja bizonyítani, hogy egyes megállapítások, de még régebbi tények a történelem más nemzetek erőteljes régészeti bizonyítékok.
Például Jeruzsálem nem lehet a központ a birodalom, mint ezer évvel Krisztus előtt élt vele az erejét 3-4 ezer ember. A régészek ásni évtizedekig, nem találtam jelét a monumentális építési időt. Ez vonatkozik a híres bibliai templom.
A X. század BC ezeket a földeket létezett csak csekély fejedelemség élén a dinasztia Dávid.
Nem támogatja a bibliai történetek és földmunkák megközelíthetetlen Jericho Józsué serege képes volt, hogy csak a mennyei segítséget. Jericho "ásni" nyolcszor, és most régészek azt mondják, hogy a város nem létezik az idő ...
Képtelenség, hogy erősítse meg a tévedhetetlen Ószövetség megkérdőjelezi nem csak a "Isten választott" olvasni az emberek, hanem tönkreteszi a kapcsolatot időpontokat, amikor az ideológia az Izrael Állam épül ...
A tudomány már régóta kérdőjelezték értelmezése az Ószövetség, mint szigorúan történelmi dokumentum. Világ érzés volt az ékírásos könyvtár az asszír király Asszurbanipal, amely valójában bizonyult történészek, hogy az Ószövetség egy igaz összeállítása Babylon.
"Még nagyobb felfedezés volt világszerte szenzációt kőoszlop, amelyen a törvények a babiloni király volt írva a XVII században, Hammurabi, amely egybeesik a szövetségek, amelyek állítólag adta (közel 2000 éve) a zsidók Mózes próféta. Csak Hammurabi van nekik egy másik isten nevű Shamash ... "
Ezért nem meglepő, hogy az Egyesült Államok Irak megtámadása, olyan erősen nyomni sionomasonskoy vlastyuAmeriki és ortodox zsidó rabbinak és Izrael. Szükséges volt továbbá a stratégiai problémák megoldására és ideológiai, hogy elfog a híres Régészeti Múzeum Irak Bagdadban és hibája (ellopni) tárolt minták vannak ékírásos bizonyítékok legnagyobb zsidó hazugság arról, hogy a történelem és az ő "választott nép. Ebből nagymértékben függ a status quo az egész zsidó hazugság a történelem, a zsidók és Izrael.
Itt nem szabad elfelejteni, a stratégiai értéket a zsidó lzheistorii a világ cionizmus, amely révén a rabbinátus és a vallási összetevő az Ószövetség, és ennek alapján a Talmud és a Tóra, feltartóztatni az egész világ zsidó pastvu.Ved csak támaszkodva a zsidó diaszpóra él fele (- majdnem minden) ország a világon, a világ zsidó oligarchia cionizmus iudeomasonstvo képes meghódítani más országok, fosztogatni a jólét, hogy lebontják és bemocskolják a nemzetek.
Az összes zsidót a világ egyetemlegesen felelősek az emberiség az összes dolog, hogy ők a föld zsidókról közül magasabb rétegekben a burzsoázia, az oligarchia, cionista és más zsidó ortodox rasszista, fasiszta és felforgató iudomasonskih nyújt.
(Yuri Kozenkov. Killer Oroszország 1995 p. 324)
Izraeli régészek úgy vélik, hogy a bibliai időkben Izrael történelem nem

heptakontanonaéder 2016.07.24. 03:26:15

@Hongrois Lovag Anatole:
Monpetite ana tol-e, te lenni fájdalmasan hülye.

(és azt ugye meg tudod nekem bocsátani, hogy még az ükapám ükapja is kálvinista volt?)

Hongrois Lovag Anatole 2016.07.24. 11:12:55

@heptakontanonaéder: Akkor mi a fenét keresel itt te hülye gyerek! Zsidókról van szó. Ha értelmi fogyatékos vagy menjél orvoshoz de ne itt fejd ki az idióta véleményedet. Tanuljál meg magyarul, de addig csitt legyen.

heptakontanonaéder 2016.08.03. 21:09:45

@Hongrois Lovag Anatole:
Értem Tökéletes példája vagy a "Ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye" régi zsidó bölcsességnek. És ha a topik adminisztrátorai úgy látják jónak, akkor kizárhatnak. De egy magadfajta szubhumán létforma ugyan utasítgathat akár engem is, de maximum kiröhöglek. (de inkább magasról defekálok rád)
Az külön csiklandós, hogy PONT TE, ezzel a csokor snidlinggel vetekedő intellektusoddal próbálsz véleményt nyilvánítani szellemileg több nagyságrenddel fölötted állókról.
(magyar nyelvhelyességi, stiláris és helyesírási ismereteidről pedig ha azt mondom, hogy siralmasak, akkor a minden határon túli laudáció bűnébe esnék, ezért csak idézem hatodik uljanov halhatatlan szavait: учиться, учиться, учиться!

Hongrois Lovag Anatole 2016.08.04. 07:02:04

@heptakontanonaéder: Nocsak ki mer beszélni! Az, hogy a helyesírásom milyen attól én még magyar vagyok, de nem zsidó elnyomó mint te. Ne idézgesse nekem metszett farkú, eleget idézgetnek minden nap a hasonló patkány fülű zsidók. Felesd el a nevemet zsidó, ne kellejen válaszolnom mert nagyon nehezemre esik zsidónak kifejteni A VÉLEMÉNYEMET. Inkább menjél vissza Izraelbe, ott aztán oszthatod a zsidó eszedet a majmaid közt.

heptakontanonaéder 2016.08.14. 12:43:42

Nem, kis debilkém, te nem magyar vagy, maximum "kilencszer becsavarodott szíriuszi szittyamagor". És most már el kéne döntened te kis Tajgetosz-szökevény, hogy azért takarodjak innen, mert nem vagyok zsidó, vagy menjek _VISSZA_ Izraelbe. (kissé mintha zavaros lennél faszfej, ugyanis bár a nejemmel tervezünk egy szentföldi utazást, de eleddig egyetlen rokonunk nem járt arrafelé)
Mindenesetre a legjobb amit tehetsz, hogy kézen állsz a tükör előtt és elszántan gégén fosod magad.

Soproni Piroska 2016.09.30. 17:13:43

@heptakontanonaéder: Ritka hülye vagy azt merem állítani. El sem olvastad lovag Anatole cikkét csak jár a szád és ökörségeket hablatyolsz. Remélem az ajánlatodat először kipróbáltad és kézen állva álltál a tükör előtt és bégettél, Elolvastam az összes írásodat neked is, és meg kell állapítani igazi faszfej vagy.

heptakontanonaéder 2016.12.14. 17:46:52

az egyetlen értékelhető Soproni a Kékfrankos.

Margitka1 2018.08.31. 07:07:13

heptakontanonaéder Valóban, igazi fasz fej vagy és hülye. Egyáltalán tudod mit is írtál. Ja igen diktálták.

Margitka1 2018.08.31. 07:15:30

heptakontanonaéder. Anatole Hongrois könyvét elolvastam. Borzalmas amit a zsidók elkövettek. És az is biztos, a holokauszt is egy kitaláció. Zsidók Istenítik és ez mögé bújnak és ez mögül teszik bűnözői rablásukat. Sajnos Magyarországot már elfoglalták, zsidó törvények szerint élünk, és halunk. Ki kellene irtani a zsidókat örökre Európából mint azt tették királyaink, uralkodóink. A holokausztban a 6 millió zsidó elégetése is egy vicc volt. Bebizonyították fizikai és természeti törvények szerint lehetetlen volt. De a nép benyalja az évezred legnagyobb szélhámossági üzletet a holokauszt kacsát, mert meg van fenyegetve a holo törvényekkel. .
süti beállítások módosítása