"Ha akarjátok, nem álom" (Herzl Tivadar)

Cionizmus

Pajor Tamás: Mondjunk együtt nemet Dániel Péter gyalázkodásaira!

Nyílt levél a magyarországi zsidósághoz

2016. június 20. - eisen64

pajor-tamas-jobbik-marcius-15.jpgNyílt levélben fordult a magyarországi zsidósághoz és minden jóakaratú emberhez Pajor Tamás dalszerző-énekes, Dániel Péter ügyvédnek a magyar válogatottat és magyar szurkolókat - végső soron az egész nemzetet - gyalázó nyilatkozataival szemben. Ami biztató: a felhívást egy óra alatt több mint ezren támogatták. (Nem ismételnénk el, miket mondott Dániel, aki kíváncsi rá, Facebook-oldalán megtalálja szégyenletes nyilatkozatát, és válogatott trágárságait, amit az őt bírálóknak válaszolt.)

Pajor megszólalása nagyon kellett, minden sorával egyetértünk.   

A felhíváshoz itt lehet csatlakozni.

pajor_daniel.png

 (Forrás: Pajor Tamás Facebook-oldala)

A bejegyzés trackback címe:

https://cionizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr548826140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.06.20. 18:36:56

Dániel Péter nem a magyarországi zsidóság, hanem az izraeli zsidóság képviselője. Egyébként meg egy elmebeteg balliba, aki képtelen volt feldolgozni, hogy szeretett Gyurcsányát a csúnya magyarok nem hajlandók királlyá koronázni.

netanya 2016.06.20. 19:26:19

BircaHang mar bocsanat de Daniel Peter nem az izraeli zsidoag kepviseloje.Az enyem biztosan nem es meg joparan vagyunk igy.Azert mert o Izraelben el attol meg mi nem vallalhatunk ffelelosseget a szavaiert es viselkedeseert.Es minket sem az o viselkedese alapjan kene elitelni

speech 2016.06.20. 20:41:35

@BircaHang Média szerkesztősége, @netanya: Nem Dániel Péternek szól a nyílt levél (vele nem érdemes és nem is lehet szóba állni, mindenkit kitilt az oldaláról, aki nem osztja az acsarkodását), hanem annak a 140 ezer embernek, akik a nyilatkozatát a Facebook oldalán olvasták. Vannak támogatói Magyarországon és Izraelben és másutt is, nekik kell elgondolkodniuk, kivel és mivel értenek egyet.
süti beállítások módosítása